Supporterträff i Göteborg

Postat: 9 augusti, 2017 av Magnus i Okategoriserade

NHL: New York Islanders at New York Rangers

Säsongens enda officiella supporterträff kommer gå av stapeln den 13:e januari 2018 och platsen blir i Göteborg. Hatderbyt mellan Rags och Islanders står på programmet, lite extra krydda till träffen då Götet är lite av ett Rangersfäste. Preliminärt står O’Leary’s på Avenyn som värd även denna gång, även om lokal kan komma att ändras när TV-tablån släpps.

Matchen startar 19:00 och vi kommer i sedvanlig ordning boka bord till 17:30-tiden. Vi skall bland annat hinna med en lurig frågesport signerad Mattias Lunde, samt få i oss en bit mat under kvällens gång.

Med tanke på att detta blir säsongens enda chans att träffas allihopa så hoppas vi såklart på stor uppslutning. Kanske kan vi till och med bräcka deltagarrekordet för supporterträffarna som i dagsläget är 22 personer.

De enklaste sätten att anmäla sig till träffen är antingen på Facebook i vår supportergrupp #nyise, där man letar upp evenemanget och sedan klickar ni i ”kommer”, alternativt att ni meddelar mig på twitter, @swedishislander.

Kommentarer i kommentarsfältet till denna artikel är ett tredje sätt att anmäla sig på. Dock kommer jag endast kolla av detta nån gång i månaden så där kan en bekräftelse dröja.

Väl mött mina vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s