Sommarens kortfattade nyheter och uppdateringar

Postat: 9 augusti, 2017 av Magnus i Okategoriserade

Ett par spelare har den senaste tiden skrivit på nya kontrakt med Islanders. Dennis Seidenberg, Adam Pelech och Calvin de Haan har signat på backsidan och framåt förlängde Stephen Gionta nyligen med laget.

På coachingsidan har Doug Weight plockat in Luke Richardson, Kelly Buchberger och Scott Gomez som assisterande medan Greg Cronin fått en ny roll som associate coach. Dessutom har Fred Brathwaite ersatt Mike Dunham som målvaktstränare.

Den största förändringen i laget är att Jordan Eberle kommer från Oilers i utbyte mot Ryan Strome som trots höga förväntningar inte riktigt lyckats leva upp till dom. Travis Hamonic lämnar Islanders för vidare spel i Flames. Fina draftval gavs i utbyte, återstår att se hur de utnyttjas.

Ebs

Det stora frågetecknet just nu är om och i så fall när John Tavares kommer förlänga med Islanders. Hans kontrakt går ut efter kommande säsong och innan dess hoppas vi på en signatur från #91. Annars blir det en osunt oviss väntan fram till nästa juli.

Ett annat frågetecken är arenafrågan. Efter två säsonger i Barclays Center är både arenan och Islanders tveksamma till en långvarig fortsättning. Islanders vill istället försöka bygga en ny arena i området kring hästkapplöpningsbanan Belmont Park. Nyligen gavs möjligheten att lägga fram förslag från intressenter om vad de vill göra med marken där. Islanders förväntas vara en av dessa intressenter. Sen är det fortfarande upp till markägarna att välja vad som skall hända med ytan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s