En Prince i New York

Postat: 1 mars, 2016 av Magnus i Okategoriserade

Shane+Prince+Ottawa+Senators+v+New+Jersey+hEYOXjPoBijl

För er som är uppvuxna under 80-talet är förmodligen denna rubrik ett naturligt inslag i filmhistorien. Eddie Murphy som vilsen afrikansk prins som flyttar till New York med alla dråpliga situationer som därmed uppstår.

Till er övriga; se filmen!

Igår fick Islanders sin egna, högst icke fiktiva, Prince då man tradade till sig Shane Prince från Ottawa Senators. Dessutom fick man ett sjunderundeval i årets draft medan man gav Senators ett tredjerundeval 2016 i retur.

Vad kan vi då förvänta oss av Prince, som draftades av Ottawa som #61 i andra rundan 2011? Han har faktiskt tillhört toppskiktet i Senators i år när det gäller poäng per spelade minuter i spel 5 mot 5. Då det mest blivit sporadiskt med speltid är hans 12 poäng (3+9) på 42 matcher ganska imponerande. Inget spel i powerplay och endast runt 10 minuters istid per match men alltså ändå 3+9, inte fy skam.

Till en början får han gissningsvis agera ersättare för Grabovski istället för Bernier. Sedan återstår det att se vilket avtryck han gett för eventuellt fortsatt förtroende.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s