Done deal!

Postat: 17 september, 2015 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:, , , ,
Nu får Brocken chansen att fistbumpa med Clark Gillies även nästa säsong.

Nu får Brocken chansen att fistbumpa med Clark Gillies även nästa säsong.

Med mindre än 12 timmar kvar innan årets training camp startade kom så till slut Brock Nelson och Islanders överens om ett nytt kontrakt. Det blev ett treårskontrakt värt $7,5 miljoner och många fans kan nu andas ut. Hade Nelson inte kommit överens med klubben innan öppnandet av training camp så hade han, allt enligt klubbens och Charles Wangs egna policy, ej varit välkommen till årets säsong. Detta hände för övrigt finländaren Sean Bergenheim säsongen 2007-08 då han istället tvingades tillbringa säsongen i Lokomotiv Yaroslavl och Frölunda Indians.

Med Nelson kvar i truppen har vi nu en rejäl bredd på framförallt centerpositionen. Inget är ännu klart med Marek Zidlicky som tidigare i veckan erbjöds ett kontrakt med Islanders. Även Boston har visat intresse för veteranbacken som om han väljer Islanders blir en bra ersättare för Lubomir Visnovsky som kommer medverka på Chicago Blackhawks camp.

Årets training camp har precis öppnat och på måndag spelar vi de två första träningsmatcherna, bägge mot Philadelphia Flyers. En match kommer liras i Barclays Center och en i Pennsylvania. Mer artiklar från training camp följer allteftersom den fortlöper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s