Yahoo Fantasy Hockey – #NYISE

Postat: 30 augusti, 2015 av massetyson i NYIse-ligan, Okategoriserade
Etiketter:, ,

Ägare och GM's - start your engines!

Ägare och GM’s – start your engines!

En evighet av väntan.

Ända sedan slutet av förra säsongen har 14 GM’s väntat otåligt på en ny chans att detronisera den hittills suveräne GM Magistern och dennes Hole in 1ers. De två senaste säsongerna har Eksjösonen stått som segrare i #NYISE trots tuff konkurrens i form av pålästa och tradevilliga Islesfans. Äntligen kan vi gräva upp stridsyxorna – det står en ny säsong av Yahoo Fantasy Hockey för dörren!

Såhär går det till:

I år kommer vi utifrån intresse att erbjuda möjligheten till nya GM’s att haka på denna minst sagt prestigefyllda liga. Förra säsongen var vi 15 lag – I år öppnar vi för ytterligare ett i högsta divisionen => #NYISE ISLANDERS DIVISION – totalt 17 lag.

13 lag är confirmade. 4 platser är således ”up for #40/Grabs” och tingas genom att skriva e-mailadress och lagnamn i kommentarsfältet nedan. Första tre som skriver är direktkvalificerade för högsta divisionen inför 15/16-säsongen och kommer att få en personlig invite från Commissioner. Övriga hamnar i en nystartad #NYISE BRIDGEPORT DIVISION som även denna max innehåller 17 lag.

Anmälningsavgift: 200kr/lag – Swishas till undertecknad vid tillfälle på +46 701-842420 (märk lagnamn) och går till:

 1. Pokalinköp ”Al Arbour Memorial Trophy” – vandringspris som på årets första supporterträff lämnas över till regerande mästaren i #ISLANDERS DIVISION (detta år Magistern). Inskription med lagnamn/GM i pokalen och är i regerande mästarens ägo under året.
 2. Bidrag 2500:- till matchtröja Islanders av valfritt nr/namn till årets segrande lag i #ISLANDERS DIVISION. Utbetalas i slutet av säsongen i en klumpsumma.
 3. Pokalinköp ”Jack Capuano Trophy” – vandringspris som lämnas till regerande mästaren i #BRIDGEPORT DIVISION (under förutsättning att gruppen blir av).
 4. Bidrag till matchtröja Bridgeport (summa utifrån antal deltagare) till årets segrande lag i #BRIDGEPORT DIVISION.

Uppflyttning/nedflyttning varje år: 3 lägst placerade i #ISLANDERS förpassas ner en division. 3 högst placerade i #BRIDGEPORT flyttas upp.

För att fylla ditt lag med 2 målvakter, 4 backar, 3LW, 3RW, 3C och 2 bänknötare kommer en episk Live Draft att gå av stapeln måndag den 5 oktober 20:00. 45s per draftpick. Boka in datum/tid redan nu – tar knappa två timmar att genomföra. 2 timmar av lika delar eufori och förtvivlan. Bör inte missas!

All poängsättning och info får ni när ni blivit accepterade i ligan och loggat in. Finns så oerhört mkt att skriva inom detta område men låt oss ta detta i ett separat inlägg. Nytt för i år är 2p. för blocked shots och ökade poäng på SHG/SHA till 50/35 extra poäng. Kan således ge extra värde att drafta en Johnny Boychuk eller en Frans Nielsen i gammal fin PK-form.

Som vanligt är det fritt fram med trades och totalt maximalt 40 moves (in med nya spelare från Free Agent-marknaden under året).

Som ny GM vill jag hälsa dig varmt välkommen till en liga med sköna GM’s och hård konkurrens. Var inte orolig om du inte har koll på läget i detta skede – du hinner sätta dig in i allt inför draften och säsongen. Dock är det viktigt att understryka att vi önskar en långsiktighet i ditt deltagande. Misströsta ej om draften blir en besvikelse eller säsongsstarten undermålig. Häng i, gör några moves och surra Islanders och traderykten med övriga GM’s – så ruggigt värt det!

 

Hockeyhälsningar,

//Commish GM Massetyson

 

Annonser
kommentarer
 1. Mattias Lunde skriver:

  Murphys Lag

 2. Pasi skriver:

  Langnamn: NY Sill’s

 3. Jacob Järpegård skriver:

  Jag vill gärna vara med: jacob.jarpegard@gmail.com

 4. Jacob Järpegård skriver:

  Och lagnamn: Martins Mullets

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s