T-minus 10 days and counting…

Postat: 26 november, 2014 av Magnus i Okategoriserade
Supporterträffen i januari blev en succé

Supporterträffen i januari blev en succé

Det närmar sig. Med stormsteg. Bara tio dagar kvar nu tills vi åter får chansen att samlas för en utomordentligt trevlig kväll i goda supportrars lag.

Turerna kring säsongens första supporterträff har varit många och man har kastats lite mellan hopp och förtvivlan längs vägen.

Det hela började när Viasat helt oprovocerat valde att visa Pittsburgh Penguins för 348:e gången i år istället för mötet mellan de två hetaste lagen i ESPN’s senaste power rankings, nämligen Islanders vs St.Louis. Paniken började smått infinna sig då en första snabb rundringning till ett par uteställen gav negativt resultat i frågan om de hade Viasat Xtra NHL i sitt utbud. Skulle vi satsa på att hyra egen lokal och sätta upp något med hjälp av projektor? Tips om att Göteborgs Pensionärsförening hade lokal dök upp men det spåret lades ner med tanke på att visst dryckesintag eventuellt skulle kunna bli ett problem. Ett annat tips fick undertecknad att kolla med kvarterspuben Paddingtons vid Redbergsplatsen. Men efter att först fått positiva indikationer kovände puben med hänvisning till att det minsann kunde bli högljutt på en lördag. Högljutt? På en sportpub? På en lördag? Nähä! Okej, vill de inta ha oss vill vi inte vara där. En snabb surfning på det mest uppenbara alternativet slog dock till slut huvudet på spiken. O’Learys, vårt initiala val av lokal har ju Viaplay på sin repertoar, något som helt förbisetts av undertecknad festfixare. Så summa summarum, trots att vår insider på Viasat inte gjort sitt jobb till hundra procent löste sig ändå allt och detta med en helt onödig stressfaktor inblandat, då det ju aldrig var någon fara.

Nu hoppas jag att så många som möjligt har möjligheten att komma och förgylla denna tillställning. Supporterträffshäften är under produktion, Islandersquiz med fina priser ligger färdigt och bord är bokat för 15 personer. Klockan 17:00 får vi tillgång till bord men jag gissar att ett par av oss kör lite barhäng redan innan dess. Är man osäker på om man skall hitta någon av sina kamrater så är nog det säkraste tipset att se sig om efter någon klädd i blått och orange eller om man kommer på utsatt tid att helt enkelt fråga efter bordet som skall se på Islanders.

Jag kör en liten handuppräckning där ni som vet att ni kommer helt enkelt skriver ert namn så att jag med större säkerhet vet hur många vi blir. Bra för O’Learys att veta samt för mig så att jag tar med mig tillräckligt med quizmaterial.

Väl mött!

/Mangan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s