Vi breddar och spetsar truppen

Postat: 6 juli, 2014 av Magnus i Okategoriserade
JoS

Joakim

js

Jesper

fn

Fredrik

Benny

Benny

 

 

 

 

 

 

Fyra år efter starten av New York Islanders Sweden är intresset för laget större än någonsin i Sverige, detta mycket tack vare olika sociala media. Kort efter bloggen startade kunde man hitta mig även på twitter och det var också där som grunden till dagens solida fanbase lades.

Tre år senare kom idén att starta upp facebookgruppen #NYISE, uppkallad efter vår egna hashtag på twitter som i sin tur var framtagen för att förena svenska Islandersfans på denna mikroblogg.

Efter en väldigt lyckad supporterträff i januari i år kändes det som att vi nått dit vi verkligen ville, att nån gång i livet titta på en Islandersmatch ihop med folk från olika delar av Sverige som tycker och tänker likadant som oss själva, en smått surrealistisk upplevelse och förmodligen helt otänkbart bara för fem år sedan.

Nu skrivs ett nytt historiskt kapitel i denna sannsaga då vi nu lanserar och presenterar fyra nya skribenter. Då både undertecknads och Magisterns livssituationer gör att tiden för bloggandet begränsas betydligt krävs denna förnyelse och jag kan lova er läsare att det blir absolut inte på bekostnad av kvalitéen. De fyra är ytterst dedikerade till Islanders och samtliga drivande och bidragande i debatten kring laget.

De fyra kommer presentera sig själva lite närmare under fliken ”Om oss!” och de är Jesper M. Sjöberg, Joakim Sandin, Fredrik Nordgren och Benny Ferdinandsson. Fredrik har lovat lite godis kring ”unsung heroes” i Islanders genom historien, Benny vill fokusera en större del på våra prospects, Joakim har med egen rutin från hockeyspelande i Connecticut en skön infallsvinkel och gött tugg, Jesper är som gammal skribent på SvenskaFans en oslipad diamant in the making som kommer leverera artiklar av världsklass.

Ladies and gentlemen, your New York Islanders Sweden 2014-15!

 

Annonser
kommentarer
  1. Filip skriver:

    Kan bara bli succé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s