Dubbelt Islanders, dubbelt så roligt!

Postat: 1 juli, 2014 av Magnus i Okategoriserade
gbg

Först supporterträff i Göteborg…

Efter önskemål från supportrarana undersöker vi just nu möjligheten till två officiella supporterträffar i vinter. En skulle då vara i Göteborg och en i Stockholm.

Den match som de flesta vill se i Göteborg är matchen borta mot San José den 1 november. Med tanke på att vi i Sverige då gått över till vintertid medan USA fortfarande kör sommartid gör att matchstart blir 21:00 svensk tid. Då det är en lördag blir detta en lagom och inte allt för sen tidpunkt för träff enligt mig. Vi återkommer med närmare detaljer kring lokal och om det faktiskt blir av, en betydande förutsättning är ju att matchen sänds på Viasat. Vi har just inlett jobbet med att försöka övertyga Viasat att de skall visa just denna matchen på någon av sina huvudkanaler.

Det datum som verkar mest lockande i Stockholm är lördagen den 31 januari då Islanders möter Detroit borta. Matchen startar 20:00 svensk tid och visas i ”Hockey Night In Canada” over there vilket eventuellt kan underlätta en svensk visning av Viasat. Att det dessutom vimlar av svenskar i Red Wings kan nog också spela roll för en TV-sändning. Även här återkommer vi med närmare detaljer kring allt.

Hoppas nu så många som möjligt kan komma loss på helst bägge, men åtminstone en av träffarna för det hade varit hur skoj som helst att få återuppleva förra säsongens succéträff och dessutom stifta bekantskap med många av er som inte hade möjligheten att närvara den gången.

sthlm

…och sedan även i Stockholm!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s