Mock Draft Central 2014

Postat: 26 februari, 2014 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:, ,

Kanske är det lite för tidigt att börja snegla mot sommarens draft men faktum är att det mest är åt det hållet man kikar nu när förutsättningarna för slutspel är så gott som lika med noll. Ju närmare draften vi brukar komma desto fler internetsidor med drafttips dyker det upp, så kallade Mock Drafts. Redan nu är några stycken på hugget i denna kategori och jag tänkte därför snabbt svepa över dessa och se vem eller vilka spelare som ligger närmast till hands att draftas av Islanders till sommaren.

LD

Leon Draisaitl

  Två favoriter utmärker sig så här långt. Dels Michael dal Colle, en vänsterforward från Oshawa Generals i OHL, dels tysken Leon Draisaitl som till vardags lirar i Prince Albert Raiders i WHL.

MdC

Michael dal Colle

Nedan listar jag de sajter där man kan läsa om mock drafterna samt lite om själva spelarna. En annan intressant spelare så här långt är dock inte med på listan än. Nick Ritchie från Peterborough Petes i OHL är en klassisk powerforward som dessutom besitter en hel del skills. Han är än så länge min personliga favorit då detta är en spelstil som jag tycker vi saknar i de två topplinorna även om Okposo till viss del passar in i beskrivningen. Fast fler Okposos är kanske just det vi behöver då vi har ett visst överskott av centrar och backar i talangpoolen. Jag återkommer under slutdelen av säsongen samt efter densamma med ytterligare uppdateringar kring draften.

Websida > Islanders Draftval POSITION – Klubb (LIGA) > Mock Draft-datum (draftnummer)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s