Ryan Strome övertygade mot Färjestad

Postat: 13 februari, 2014 av Magnus i Matchrapport AHL, Nyheter Bridgeport
Etiketter:, , ,

strome

I dagarna två har AHL:s bästa spelare samlats för årets AHL All-star Classic i Toronto. En nyhet i år är att man istället för att mötas mellan conferencerna slog ihop de bästa spelarna i AHL för att ta sig an Färjestads BK.

Bridgeport Sound Tigers representant var Ryan Strome och han hade en lyckad match med två mål i nattens match som hade lite av en plojkaraktär. AHL All-Stars drog ifrån redan i den första perioden då man gick fram till 4-0 och matchen var avgjord. Slutresultatet skrevs till slut till 7-2.

Första målet från Stromes klubba kom efter att han påpassligt snappat upp ett backmisstag som gav den skicklige centern ett friläge med Fredrik Pettersson-Wentzel och enkelt placerade han in 2-0 bakom den chanslösa keepern. Andra målet av Strome var mer av akademisk karaktär då han fastställde slutresultatet med mindre än två minuter kvar. Brian Gibbons från Wilkes-Barre/Scranton Penguins assisterade till Stromes bägge mål.

Redan i gårdagens Skills Competition skördade Strome framgångar då han delade segern i grenen Accuracy Shooting med två andra. Han prickade de fyra målen på sex försök. AHL All-Stars vann även Skills Competition med siffrorna 18-17.

Noterbart är att även Brenden Kichton spelade för AHL All-Stars. Kichton som ju draftades 2011 av Islanders men som trots att han spås en lysande framtid inte signades av Isles vilket ledde till att han återvände till 2013 års draft där Winnipeg Jets istället plockade honom. Efter en bra rookiesäsong med St.John’s IceCaps fick han alltså vara med i årets All-Star Classic.

Här kan ni se highlights från matchen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s