Strome håller upp pucken som han skickade in som sitt första NHL-mål.

Strome håller upp pucken som han skickade in som sitt första NHL-mål.

Igår passade vi på att gratulera Islanders prospect, Ville Pokka, till JVM-guldet. Men även Kyle Okposo som blev pappa till en dotter, Elliana, under gårdagen.

Ryan Strome
Idag gratulerar vi först och främst Ryan Strome till sitt första NHL-mål! Pucken han håller upp på bilden är den som han gjorde sitt första NHL-mål med. Till Peter Ruttgaizer som står för periodpausintervjuerna i Nassau Veterans Memorial Coliseum sade Ryan Strome;

-”(The goals) are not going to come any easier than that. Hopefully, more to come”.

Förhoppningsvis kan han producera mer mål och då han fick chansen i första powerplay-formationen, då Okposo inte spelade, gjorde han verkligen inte bort sig. HÄR finns en länk till målet.

Calvin de Haan
En annan som skall gratuleras är Calvin de Haan som gjorde sin första NHL-poäng igår. Detta genom att göra andra assisten till Brock Nelsons snygga 4-3 mål. Emellertid nöjde sig inte de Haan med bara en assist, han stod även för en andra assist till Brian Straits 5-3 mål.

John Tavares
Kapten, John Tavares, skall även gratuleras till sitt 5:e hattrick i karriären samt de 5 poäng han stod för i matchen. Ett extra stort tack från Hole In 1ers, GM, i #NYIse-ligan på Yahoo! Fantasy Hockey.

Thomas Vanek
Även Thomas Vanek skall gratuleras. Han har nu gjort poäng, 9 matcher i rad, vilket är hans karriärbästa notering. Han har gjort 5 mål, 9 assist och 14 poäng under denna poängsvit.

New York Islanders
Hela laget skall även ha en eloge och en stor gratulation! En fantastiskt kul match att titta på och jag ångrar inte ett dugg att jag hade svårt att sova just i natt. Segern skrevs tillslut till hela 7-3 och då började Isles den andra perioden med underläge, 2-0. Men andra och tredje perioden är fantastiskt genomförda!

Evgeni Nabokov
Tyvärr får vi dock avsluta med lite tråkiga nyheter. Nabby fick utgå under första perioden i vad som sägs vara en ”lower-body injury”. Eventuellt kan han ha slagit upp samma ljumskskada som höll honom borta från spel under 11 matcher för inte så länge sedan. Anders Nilsson har kallats upp från farmarlaget, Bridgeport Sound Tigers och Nabby har placerats på IR (Injured Reserve). Vi hoppas på en snabb återkomst för Nabby som varit riktigt bra sedan han kom tillbaka i målet.

Nästa match
I natt väntar första matchen på en 6-matcher lång roadtrip. Roadtripen startar i Air Canada Center där Isles gästar Toronto Maple Leafs. Matchen börjar 01.05 svensk tid och det återstår att se om det blir svårt att sova även i natt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s