bc

Igår startade Islanders training camp med ett inlednande ispass i Barclays Center.

tåg

Man valde en något udda resväg för ändamålet då man tog LIRR, pendeltåget, till arenan. Islanders har inte bjudit in några uppseendeväckande namn till sin camp i år utan kör på med Islanders- och Bridgeportspelare fullt ut. Dessutom medverkar ett par spelare som eventuellt återvänder till juniorligorna i vinter.

bc6

Totalt är 51 spelare med på campen och många av dom har redan varit med och kört en vecka i årets rookie camp. Den avslutades med en sedvanlig internmatch och eftersom det var lite snedfördelning i antalet backar så fick Matt Donovan, Dallas Jackson och Andrei Pedan bilda anfallskedja. Matchen vanns av Team Blue med 3-2 efter mål av Mike Keenan, Brock Nelson och Greg Miller för blåa laget medan Team Oranges mål gjordes av Riley Wetmore och Johan Sundström. Parker Milner spelade halva matchen och höll nollan. Kenny Reiter hoppade sedan in och fick släppa in två puckar. Anders Nilsson stod hela matchen för Team Orange och fick alltså se tre puckar gå in bakom sig.

bc4

Alla spelare verkade imponerade över Barclays Center och skillnaden mot Nassau Coliseum är givetvis milslång. Den jämförelsen är nästan omöjlig, eller rättare sagt orättvis, att göra.

bc2

Annonser
kommentarer
 1. Bibbi skriver:

  Hej, fick tips om den här sidan idag
  Så bra med info från Er.
  Och vilken trevlig sida
  Tack och Hej
  Bibbi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s