Årets training camp närmar sig

Postat: 4 september, 2013 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:

jt4

Efter flera veckor av låg aktivitet i nyhetsflödet om Islanders är det nu snart dags för en ny säsong att ta fart. Om bara en vecka samlas laget för det inledande fystestet och dagen efter inleds campen på riktigt när laget går på is i Barclays Center. Resterande träningar under campen kommer delas upp mellan Nassau Coliseum och Iceworks i Syosset.

Träningsmatcherna inleds sedan den 17:e september då hela truppen åker till Kanada för att spela två matcher mot Calgary Flames. Bägge matcherna spelas samtidigt då man alltså delar upp truppen i två olika lag. Det ena laget spelar i Calgary medan det andra lirar i juniorhockeytokiga Regina, där Pats normalt spelar i WHL.

Man återvänder därefter till östkusten för match mot New Jersey Devils i ”the Rock” två dagar senare. Sedan väntar debutmatch i Barclays Center när de båda lagen åter drabbar samman två dagar senare. Den veckan avslutas sedan med match borta mot Nashville Predators.

Det är även Predators som kommer på besök en knapp vecka senare för försäsongens enda träningsmatch i Nassau Coliseum. Innan säsongen startar på riktigt väntar ytterligare ett möte med delad trupp då man spelar mot Ottawa Senators den 29:e september. Ett lag lirar då i Ottawa medan det andra spelar i Barrie, till vardags hem för OHL-laget Colts.

Skönt att försäsongen snart kommer igång för man har ju verkligen saknat att se världens bästa lag i aktion. Vi kommer såklart hålla fokus på training campen samt träningsmatcherna så ni inte missar något.

Annonser
kommentarer
  1. NYI skriver:

    Ta chansen och vinn John Tavares handskar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s