Omröstningen säger Bluenotes

Postat: 29 juli, 2013 av Magnus i Okategoriserade

sthlm

Nu står det klart. Med röstsiffrorna 22 mot 13 har vi valt att lägga vår första årliga(?) officiella svenska supporterträff till den 25:e januari då Islanders tar emot St. Louis Blues med matchstart 19:00 på lördagskvällen. Lokal är ännu inte fastställd men det lutar eventuellt åt O’Learys på Vasagatan, T-Centralen i Stockholm. Mer info om detta senare.

Att vi redan nu väljer att spika datum gör förhoppningsvis att desto fler får möjlighet att ansluta till denna begivenhet. Jag vet att vi finns spridda runt om i hela landet och om någon tvekar på att resa så vet jag bestämt att vi åtminstone är fem stycken mer eller mindre klara.

Själv tänker jag ta tåget från Göteborg vilket ungefär kommer gå på 600:- tur och retur, bara så ni får ett hum om vad det kan tänkas kosta. Tittar man snabbt på hotels.com så hittar man även ganska rimliga priser på övernattning förutsatt att man inte förväntar sig femstjärnigt då.

Om någon behöver hjälp med att skaffa info om just resandet eller boendet så går det bra att antingen kommentera här eller fråga mig på twitter där mitt twitterkonto är @swedishislander.

Det jobbas även på att försöka få en hemlig gäst med Islandersanknytning att närvara men ännu är inget klart. Om ni själva har någon kontakt med dylik, kan ju röra sig om före detta spelare etc, så tveka inte att fråga denne. Om han tvekar så kanske vi alla kan enas om att gå ihop och betala för resa och uppehälle åt vederbörande!?

Annonser
kommentarer
 1. Filip skriver:

  Låter bra 🙂

 2. Magistern skriver:

  Jag kommer ej tyvärr att medverka, men hoppas verkligen på en mycket, mycket trevlig kväll!

  • Magnus skriver:

   Ajdå, riktigt tråkigt att höra. Hoppas detta utvecklar sig till en årlig träff så att du får fler chanser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s