Gåtan Anders Nilsson på väg att lösas

Postat: 22 mars, 2013 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:,

Nilsson3

Inte sedan den 26:e januari har Bridgeports svenske målvakt Anders Nilsson stått mellan stolparna och totalt i år har det endast blivit 19 matcher. Detta beror på att han i två olika omgångar tvingats vila helt från hockeyn med hjärnskakningsliknande symptom, såsom yrsel och illamående. Vad detta berott på har länge varit en gåta för läkarna men nu verkar de äntligen hittat felet och vi hoppas nu på ett kvickt återhämtande så att vi får se Nilsson in action igen innan säsongens slut.

Nilsson har lidit av vitaminbrist. Energin har varit som bortblåst och trots massvis med sömn har Nilsson känt sig som någon som inte sovit mer än 3-4 timmar per natt. Läkarna har konstaterat brist på vitamin B12 som i kombination med andra faktorer fått denna orkeslöshet att framträda. Nilsson säger till Norrländska Socialdemokraten att det är skönt att äntligen få veta vad som är fel och att han dessutom tränat med laget i 3-4 veckor nu, varav senaste veckan på is.

Samtidigt poängterar han att hela återhämtningsprocessen med ny diet kommer att ta flera månader att slutföra. Men förhoppningsvis kan han snart vara tillräckligt bra för att konkurrera med Rick DiPietro om förstaspaden i Bridgeport.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s