Tim Thomas oväntat klar för Islanders

Postat: 8 februari, 2013 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:, ,

TimThomas

Den förre Conn Smythe- och tvåfaldige Vezina Trophy-vinnaren Tim Thomas har skrivit på för Islanders. Den förre Bostonspelaren meddelade inför säsongen att han inte längre var intresserad av att spela för Bruins som då svarade med att stänga av honom från spel i klubben. Inför nattens match mot Rangers kom så nyheten att Islanders tradat till sig Thomas i utbyte mot ett villkorligt andraval i 2014 eller 2015 års draft.

Garth Snow uttalade sig lite kryptiskt efter traden då han menade att detta ”ger Islanders svängrum i laguppställningen för framtiden”. Om detta innebär att Thomas kommer för att höja lönegolvsnivån så att man kan göra sig av med någon annan, föreslagsvis Lubomir Visnovsky, eller om man ska tolka det på något annat sätt låter jag vara osagt men jag gissar att sista förändringen i laget inte är gjort den här säsongen. Om Thomas däremot får speltid och kommer upp i gammal god standard så är han ju såklart en kanonvärvning för Islanders.

kommentarer
 1. Alex skriver:

  ”Skrivit på för”? Nu vet jag att jag är petig, men det stämmer ju absolut inte. Ingenting som har skrivits på.

  Och det var väl knappast Boston Thomas inte var intresserad av att spela för längre. Det hela handlade ju om att ta ett break från hockeyn.

  Thomas kontrakt går ju dessutom ut i sommar och för tillfället går det ju inte att köpa ut spelare. Det är ju först veckan innan marknaden öppnas igen? Det är ett rent cap move från Bruins och Islanders för den här säsongen.

 2. Magnus skriver:

  Felformuleringar från min sida såklart. Sorry. ”Skrivit på” är mer en term för att han nu tillhör Islanders men givetvis har han inte signat något kontrakt än.
  Självklart var det en time out han ville ta men frågan är hur det var med intresset till att spela? Det kanske inte finns där överhuvudtaget…
  Ett cap move är det, men frågan är till vad? Tror fortfarande att Thomas kommer ingå i någon form av trade inom snar framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s