En poäng efter Wisharts dubbel

Postat: 1 februari, 2013 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , , , , ,

Wishart6

Bridgeport Sound Tigers tog emot Providence Bruins i natt och det blev bara en pinne trots ledning två gånger i matchen samt en oväntad tvåmålsskytt i Ty Wishart.

Omstarten efter AHL All-Star Classic lovade gott då Sound Tigers dominerade den första perioden. Men det dröjde ända till minut 18 innan man lyckades få hål på gästernas målvakt Niklas Svedberg. Wishart skickade en puck mot mål genom trafik och Svedberg kunde inte göra något åt skottet som betydde 1-0. Men bortalaget hann faktiskt med en kvittering innan perioden var över. Med 25 sekunder kvar och en man mer på isen för Providence sköt Craig Cunningham in 1-1 ur snäv vinkel förbi Kevin Poulin i hemmakassen.

Andra perioden bjöd endast på ett mål och det var åter Wishart som stod för detta. I powerplay smällde han in 2-1 från slottet efter att ha fått passningen från John Persson.

Bruins var laget som höll i taktpinnen i den tredje perioden och med fem minuter kvar kunde man också kvittera på nytt. Jamie Tardif styrde då in Ryan Spooners passning från vänsterkanten och det oavgjorda resultatet stod sig sedan perioden ut.

Efter en mållös förlängning gick matchen till straffar och där glänste de bägge målvakterna och inga mål gjordes ända till den sista straffen skulle slås. Carter Camper fintade då bort Poulin och lade in en backhand i det öppna målet.

I natt spelar Bridgeport derby borta mot Connecticut Whale.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 Ty Wishart (Matt Watkins) 18:05
  • 1-1 Craig Cunningham (Carter Camper, Torey Krug) 19:35 PP
  • 2-1 Ty Wishart (John Persson, Matt Watkins) 33:08 PP
  • 2-2 Jamie Tardif (Ryan Spooner, Torey Krug) 54:47
  • 2-3 Carter Camper SO
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s