Sen vändning och inga poäng för Bridgeport

Postat: 26 januari, 2013 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , , ,

ScottCampbell2

Det blev en målsnål affär i nattens match mellan Norfolk Admirals och Bridgeport Sound Tigers. Till slut stod hemmalaget som segrare med 2-1 efter en vändning av matchen på knappt fyra minuter i den tredje perioden.

Till en början trodde man kanske att det skulle bli ett målkalas dock. Scott Campbell satte 1-0 redan efter en dryg minuts spel då han hittade luckan bakom Frederik Andersen i Admirals kasse. Norfolk var annars det bättre laget i perioden och Kevin Poulin fick mycket att göra. 16 räddningar senare gick han och övriga spelare till pausvila med bibehållen nolla.

Sound Tigers tog över mer och mer i den andra perioden men målen uteblev. Bäst chans för bortalaget hade Nino Niederreiter och John Persson som kom i ett två-mot-ett-läge, dock utan att lyckas överlista Andersen.

Med tretton minuter kvar av den tredje perioden kom så till slut kvitteringen då Poulin tvingades släppa en retur som förpassades in i nät. Knappt fyra minuter senare kom även 2-1 för Norfolk som visade sig bli matchavgörande, detta efter att Sound Tigers backar tvingats till misstag i egen zon som utnyttjades av Admirals forwards. Mest positivt i övrigt med matchen var att Kirill Kabanov åter var med på isen efter sin skada som han ådrog sig tidigt i säsongen.

I natt spelar lagen åter så Bridgeport får chans till snabb revansch.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Scott Campbell (Brandon DeFazio, Jon Landry) 1:13
  • 1-1 Patrick Maroon (Dan Sexton, Gabe Guentzel) 47:00
  • 2-1 Josh Brittain (Patrick Maroon) 50:39
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s