Pucken studsade inte Bridgeports väg

Postat: 21 januari, 2013 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , , , , , ,

Combs2

Springfield Falcons kunde relativt enkelt vinna gårdagens möte med Sound Tigers. Slutresultatet skrevs till 4-1 efter att hemmalaget haft rejäl otur med två felstudsar som bägge ledde fram till mål varav det första blev matchavgörande.

Även när Falcons tog ledningen tidigt i matchen hade man lite tur då man i powerplay skickade in en puck mot mål som studsade på en spelare fram till Nick Drazenovic som fick öppet mål.

Bara 40 sekunder in i den andra perioden tilldömdes Springfield ett straffslag efter att Matt Donovan varit tvungen att riva ner Ryan Russell i friläge då Sound Tigers spelade i numerärt överläge. Men Kevin Poulin stoppade den efterföljande straffen och istället fick vi se Bridgeports bästa chans i matchen när Blair Riley sånär kunde göra sitt femte mål på de senaste sju matcherna men hans skott träffade istället stolpen. Det var sedan som Falcons fick sin första lyckliga puckstuds då Wade MacLeod skickade in en passning mot slottet. Scott Campbell fick dock lita av sin klubba på pucken och styrde den genom trafiken framför mål och ända bort i den bortre stolpen och in i mål. Det blev bråk framför mål och först signalerade domaren avvärjande men han ändrade sig efter videobedömning. När sedan Bridgeport jagade reducering i powerplay sent i perioden var det istället Falcons som kontrade in 3-0 och matchen var förlorad.

Vid 4-0 hade Sound Tigers åter otur med studsen då ett backskott höll på att gå utanför men istället träffade pucken på Chad Costellos handske och in i nät. Med 29 sekunder kvar av matchen spräcktes till slut Springfields nolla då Jack Combs satte en retur i numerärt överläge.

Sound Tigers spelar borta på fredag, mot Norfolk Admirals.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Nick Drazenovic (Jonathan Audy-Marchessault, Ryan Craig) 3:12 PP
  • 0-2 Wade MacLeod 33:24 PP
  • 0-3 Nick Holden (Nick Drazenovic) 38:44 SH
  • 0-4 Nick Holden (Ryan Russell) 49:14
  • 1-4 Jack Combs (Brock Nelson, Matt Donovan) 59:31 PP
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s