Wishart4

Trots att NHL satte igång samma kväll som Sound Tigers tog emot Binghamton Senators så märktes det inte speciellt mycket på Bridgeports laguppställning då Islanders plockat in mycket nytt folk på sistone. De som saknades var David Ullström, Casey Cizikas, Travis Hamonic och Colin McDonald men andra profiler som Nino Niederreiter och Matt Donovan återfanns på isen när man besegrade Sens med 4-2.

Första och enda målet i den första perioden gjordes av John Persson i spel 5-mot-4 när han serverades framför mål av Jack Combs. Sound Tigers vann skotten med 13-2 i den första perioden så ledningen var välförtjänt efter första 20.

Sex minuter in i den andra perioden ökade hemmalaget på till 2-0 genom Sean Backman som fick pucken av Scott Campbell efter slarv av Senators backar. Efter målet tog dock Binghamton över spelet och reduceringen kom till slut då man kontrade mot långsamma försvarare och fri med Kevin Poulin kunde Cole Schneider sätta en backhand i nät. Skotten i den andra perioden blev 17-6 till Senators så de hade verkligen ett momentum inför den tredje.

Scott Campbell som övertygat sedan han anlände till Bridgeport kunde tidigt i den tredje perioden öka på hemmalagets ledning till 3-1. Detta var hans allra första mål på AHL-nivå men jag gissar att det inte kommer bli hans sista. Det blev spännande igen drygt två minuter senare då Mika Zibanejad reducerade och vi förväntade oss en tuff avslutning på matchen. Men anstormningen uteblev och istället var det Ty Wishart som satte spiken i kistan med fyra minuter kvar av matchen.

Tyvärr tvingades Johan Sundström lämna matchen redan i den första perioden. Oklart vad som hände och vilken skada det rör sig om.

Ikväll spelar Sound Tigers igen, hemma mot Springfield Falcons.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 John Persson (Jack Combs, Chad Costello) 7:52 PP
  • 2-0 Sean Backman (Scott Campbell) 26:05
  • 2-1 Cole Schneider (Pat Cannone) 35:35
  • 3-1 Scott Campbell (Matt Watkins, Aaron Ness) 43:29
  • 3-2 Mika Zibanejad (Daniel New, Stephane Da Costa) 46:04
  • 4-2 Ty Wishart 55:37

HIGHLIGHTS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s