Keith Aucoin klar för Islanders

Postat: 17 januari, 2013 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:

KeithAucoin

Ny dag, nytt förvärv. Islanders har verkligen gått in i waiver draften med spenderarbyxorna och idag presenterade man Keith Aucoin som ny på Long Island. Veteranen Aucoin kommer närmast från Toronto Maple Leafs organisation även om det endast blev spel i farmarligan då säsongsstarten dröjde. Annars är det främst i Carolina Hurricanes och Washington Capitals vi sett Aucoin försöka ta en plats genom åren. Detta har dock varit förtvivlat svårt för den annars så hyllade anfallaren.

Trots att han vunnit Calder Cup två gånger, deltagit i AHL All-Star Game fyra gånger, blivit utnämnd till AHL All-Star Team två gånger och vunnit andra diverse individuella troféer på AHL-nivå så har Aucoin egentligen aldrig fått en riktig chans i NHL.

34 år gammal har han endast 102 NHL-matcher under bältet men tittar man däremot i AHL så finner vi honom på nionde plats genom alla tider i poängligan med sina 814 poäng. Om han inte heller får chansen i Islanders så har Sound Tigers i alla fall skaffat en riktig kvalitetsspelare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s