Sjätte raka förlusten

Postat: 3 december, 2012 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , ,

Sundström

I natt åkte Bridgeport Sound Tigers på en ny propp då man förlorade hemma mot Norfolk Admirals med klara 4-1. Trots att coach Scott Pellerin ansåg att laget gjorde sitt yttersta matchen igenom så fick man inte utdelning och nu är man plötsligt under slutspelsstrecket, något som verkade otänkbart för sex omgångar sedan. Men efter det har det alltså bara blivit en poäng och nu parkerar man på nionde plats i Eastern Conference.

Bortalaget tog ledningen efter åtta minuters spel efter att Anders Nilsson tvingats ge retur på ett skott och då han inte hann upp från isen satt pucken i nät. Mot slutet av perioden kom tvåan och med Sound Tigers redan stukade självförtroende såg det redan väldigt mörkt ut.

Än mörkare blev det i den andra periodens sjunde minut då Norfolk i spel 3-mot-3 ökade på till 3-0. Sent i perioden gav dock Brock Nelson hemmalaget lite hopp då han reducerade efter kalabalik framför Frederik Andersen i Admirals kasse.

Men tidigt i den tredje perioden fastslogs slutresultatet till 4-1 i numerärt överläge. Bridgeports efterföljande reduceringsjakt innehöll massvis med bra målchanser men Andersen briljerade gång på gång.

Travis Hamonic skadade sig tidigt i den andra perioden och tvingades bryta matchen. Inga nyheter om skadans omfattning än.

Nu måste något hända för att bryta den negativa trend som laget hamnat i. Kanske är det tur att nästa match spelas mot derbyrivalen Connecticut Whale. Då kanske laget tänder till lite extra och man kan ta sig ur denna svacka. Matchen spelas på onsdag i Hartford.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 John Mitchell (Brandon McMillan, Nate Guenin) 8:35
  • 0-2 Nate Guenin (Devante Smith-Pelly, Chris Wagner) 17:40
  • 0-3 Jordan Hendry (Sami Vatanen, Peter Holland) 26:55
  • 1-3 Brock Nelson (Colin McDonald) 35:42
  • 1-4 Kyle Palmieri (Patrick Maroon, Peter Holland) 41:19 PP
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s