DiPietro vill inte vila längre

Postat: 10 oktober, 2012 av Magnus i Lockout '12
Etiketter:,

Frekvent skadedrabbade Rick DiPietro har inte spelat en hockeymatch sedan den 3:e december 2011 då han åter tvingades ställa in resten av säsongen på grund av skada. De fem senaste säsongerna har blivit avbrutna för den förre All-Starmålvakten och om vi ska vara riktigt ärliga så har detta inneburit att han tappat ganska mycket av sin rörlighet och därmed kan han knappast klassas som den stjärnmålvakt han en gång gjorde.

Nu verkar dock hans senaste skadeproblem vara lösta för trots en möjlighet att vila upp sig ytterligare över lockouten så väljer DiPietro nu att göra comeback i Europa. Det blir tyska SC Riessersee från Garmisch-Partenkirchen som fått den spelsugne målvaktens signatur över lockouten. Laget håller till i den tyska andradivisionen och innehar för närvarande jumboplatsen i 2.Bundesliga.

Rick och hans fru Cassandra Fontana är redan på plats i den sydtyska staden. Han kommer få sällskap av St. Louis Blues forward Matt D’Agostini som alltså också kommer ansluta till laget. På söndag förväntas bägge göra debut mot topplaget Landshut.

Annonser
kommentarer
 1. Fredrik W skriver:

  Härligt att du håller igång nyhetsflödet om Isles Magnus! Intressant att se vad spelarna tar vägen och hur länge de stannar i klubbarna. Rapporteringen om Isles på SF kan jag hälsa öpnnar igen när säsongen tar vid igen.

  /Fredde

  • Magnus skriver:

   Jag har alltid haft ambitionen att skriva mer om Sound Tigers och om talangerna i juniorligorna. Har dock aldrig riktigt fått tiden att räcka till för att skriva om det så mycket. Bättre läge än nu får jag nog inte. Kul att ni vill läsa! 🙂

 2. Sandin skriver:

  Som en trogen Islander sedan A. Kallur kom hem med en matchtröja i mitten av 80-talet kan jag meddela att glädjen var stor idag när jag av en slump halkade in på denna sida. Bra start på måndagen och jag kommer fortsätta att följa det du skriver! Låt oss hoppas att säsongen snart sätter igång där borta, till dess får vi hålla tillgodo med Sound Tigers framgångar..

  • Magnus skriver:

   Som alltid är det riktigt skoj när ”nya” fans hittar till sidan. Lika roligt är det med er fina kritik. Det värmer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s