Debut på tisdag för Mark Streit

Postat: 21 september, 2012 av Magnus i Lockout '12
Etiketter:

I onsdags anlände Islanders kapten Mark Streit till SC Berns hemmarink, PostFinance-Arena. Planet från New York var försenat och efter en mellanlandning i Zürich var han till slut framme i sin gamla hemstad. Hockeyklubborna hade fastnat i New York men Mark lider ingen nöd då ett halvdussin klubbor ligger hemma i källaren i hans lägenhet.

Under mer än 50 minuter tog sig Streit tid att svara på medias frågor och han bedyrade att det nu är Bern som gäller till 100% för veteranbacken som kommer bära nummer 4 på ryggen. På grund av uteblivna träningsmatcher och begränsade träningsmöjligheter såhär långt på säsongen låter klubben Streit få en vecka på sig att komma upp i tempo.

”Det blir en stor sak för mig att debutera nästa tisdag hemma mot Rapperswil-Jona Lakers. Jag har alltid haft för avsikt att någon gång spela för min moderklubb igen. Nu var tiden idealisk för att göra detta”, sa Streit.

Efter presskonferensen tog Mark plats i omklädningsummet mellan Thomas Déruns och David Jobin innan han gav sig ut på sitt första träningspass med laget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s