Streit och Visnovsky till Europa

Postat: 17 september, 2012 av Magnus i Lockout '12, Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:, , , ,

Lockouten blev ett faktum i helgen och nu börjar spelare röra på sig. Även ifall säsongen eventuellt kommer igång så småningom tar några chansen redan nu att hålla igång med spel i Europa under tiden.

De första Islandersspelarna att bekräfta spel i Europa är dels lagets schweiziske veteran och kapten Mark Streit. Streit kommer redan nästa vecka ansluta till sin moderklubb SC Bern som spelar i den schweiziska högstaligan NLA.

Dessutom kommer nyligen värvade veteranbacken Lubomir Visnovsky tillhöra KHL-laget Slovan Bratislava fram tills en eventuell lösning på NHL-konflikten.

Den som det annars ryktas om är Frans Nielsen som länkats till klubbar både i Danmark och Finland. Inget är dock klart i danskens fall och jag återkommer såklart vid någon förändring av läget där.

Sound Tigers fick ta emot en del spelare i helgen dessutom. Förutom de mest förväntade, inklusive de fyra svenskarna, så får man tillskott av Travis Hamonic och Nino Niederreiter.

Så länge som lockouten fortgår kommer jag följa de Islandersspelare som valt att spela i Europa samt Bridgeports försäsong, med start den 28 september. Ligapremiären är för övrigt den 12 oktober mot Connecticut Whale.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s