Sista veckan i ovisshet?

Postat: 8 september, 2012 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:, , , ,

Ber om ursäkt till alla fans för att jag uppdaterat bloggen så dåligt på sistone. Visst, det har ju inte hänt speciellt mycket under den senaste tiden men något hade jag säkert kunnat klämma in.

Fyra spelare av intresse deltog t.ex. i Canada-Russia Challenge, en juniorturnering som spelades i början av augusti för att fira 40-årsjubileet av Summit Series som alltså spelades mellan Sovjet och Kanada 1972. Man spelade totalt fyra matcher, två i ryska Yaroslavl och två i kanadensiska Halifax. Bägge lagen vann varsin match i respektive land, d.v.s. 2-2 i matcher och 20 minuters overtime vidtog direkt efter sista matchens slutsignal. Där nätade Islanders Ryan Strome efter 3:20 och Kanada stod till slut som segrare. Övriga Islanderstalanger som deltog i matcherna var Griffin Reinhart, Adam Pelech och Andrei Pedan.

Annars går vi nu in i den vecka då många av våra frågetecken eventuellt kommer rätas ut. Dels måste NHL och NHLPA enas innan nästa söndag (den 15:e) om ett nytt avtal annars är lockouten ett faktum. Samma datum gäller även för skiljedomstolen som avgör Lubomir Visnovskys ärende om vilken klubb han egentligen ska tillhöra, Anaheim eller Islanders. Detta beslut blir kanske mindre viktigt beroende på om det blir någon säsong eller inte.

Om NHL-säsongen ställs in kommer jag fokusera bloggandet i vinter på Bridgeport Sound Tigers, vilket är nog så intressant med tanke på våra fyra svenskar i laget. Dessutom kommer jag följa de spelare som eventuellt hittar en temporär adress i Europa. Så förhoppningsvis ska det bli en hel del intressant läsning även i vinter på bloggen vare sig det blir AHL eller NHL i fokus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s