Visnovsky vill slippa Long Island

Postat: 24 juli, 2012 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:

Ja, nu tvekar Lubomir Visnovky till spel i Islanders. Eller hur ska man annars tolka hans besked som kom i natt? Han tar nu NHLPA till hjälp för att reda ut ifall hans trade till Islanders från Anaheim kan hävas.

Visnovsky vill nu att hans No Trade-klausul i kontraktet med Ducks ska granskas i skiljedomstolen för att se om den fortfarande gäller. Enligt källor ska klausulen överförts automatiskt från hans tidigare kontrakt med Edmonton då han tradades 2010. I klausulen ska Visnovsky ha listat 10 lag som han inte skulle kunna tradas till.

Underförstått är ju Islanders ett av lagen på den listan men frågan är nu ifall klausulen fortfarande gäller. Vinner Visnovsky i domstolen går han tillbaka till Ducks och vinner Islanders fastslås traden som giltlig.

Enligt Visnovskys agent handlar detta inte om att Viz inte vill komma till Islanders utan bara att fastställa vad som är rätt. Men det där låter som en dålig efterkonstruktion i mina öron och kanske hade det varit bäst ifall vi satsade på ungdomarna istället för ytterligare en veteran som ändå inte vill spela för oss.

Annonser
kommentarer
 1. krif skriver:

  Har det kommit ut nån mer info? Håller med dig Magnus, ska en veteran som Visnovsky spela för Islanders så bör han vara motiverad. Annars finns bättre alternativ.

  Vad sägs om att köra nåt slags tips innan säsongen drar igång? Dels för laget men kanske även ta ut en femma som tävlar med sina poäng (I sådana fall med nåt slags handikappsystem).

 2. Magnus skriver:

  Tror det dröjer ända till september innan beslut kommer fattas i ärendet.

  Ett tips låter skoj. Som ett dream team då menar du? Vi kan ju försöka klura ut något tillsammans. Vad tycker ni andra? Är ni på?

 3. Fredde skriver:

  Låter kul, men förutsatt att vi får välja spelare från hela ligan då. Lite svårt om vi bara skulle köra spelare från Isles, då skulle alla välja ut samma, tror inte att någon frivillig tar Josh Bailey tex..

  • krif skriver:

   Ja, det kan väl vara skoj att välja från hela ligan. Skulle kunna tänka mig nåt i stil med DreamTeam där man på något sätt är begränsad till vilka spelare man kan välja.

   Ett förslag för att göra det enkelt är att man får en kvot baserat på förra säsongens poäng/match. För att välja sin femma får man max ha en total om ex. 3,5 poäng/match för hela femman. På så vis blir det lite mer utmaning att hitta rätt spelare och förmodligen även lite större spridning. Målvakt får vi hitta på nåt annat, fritt val kanske?

   Vi får ha ett separat tips med Islanders matcher kanske? Som ett gigantiskt stryktips som kanske körs med intervall om 13 matcher…?

   Jag kan ta på mig att hålla i det så kan Magnus fokusera på sin superservice 🙂

   • Magnus skriver:

    Man skulle kunna välja spelare utifrån deras årslön också. Och då ha ett lönetak. Då skulle vi kunna ta ut fyra kedjor och sex backar, dvs ett helt lag. Hade kanske varit skoj. Poäng ska man kunna få för mål, assist, +/-, utvisningsminuter, skott på mål mm. Extrapoäng för hat trick t.ex. Jag kollar på ett upplägg och presenterar det lite senare.

   • krif skriver:

    Mycket bra förslag Magnus! Det här kan bli riktigt skoj 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s