Tyvärr tycks jag ha lurat er med att det skulle gå att följa årets internmatch live på nätet. Det framkom aldrig att det endast var till för tittare i Nordamerika, vilket är tråkigt såklart men det verkar bara bli vanligare och vanligare så man får väl börja vänja sig helt enkelt.

Matchen spelades ju ändå och det blev en övertygande seger för det orangea laget. Först vann man själva matchen, som för övrigt spelades 2×25 minuter, med 3-0 och sedan spädde man på med att även vinna den efterföljande straffläggningen med samma siffror.

De bägge lagen innehöll ett par inbjudna spelare och det var en av dessa som inledde målskyttet. John Persson serverade Michael Pereira ett friläge och efter att ha kroppsfintat ner målvakten Alex Vazzano sprätte han in en backhand efter 6:38 spelat. Vazzano revanscherade sig lite senare då han stoppade Mitchell Theoret med en snabb plock. Det orangea laget styrde det mesta av spelet och chanserna för blått lag var lätträknade.

Trots stort övertag i den första perioden dröjde det till 7:37 in i den andra innan 2-0 kom. Andrew Calof, en annan inbjuden spelare, tog till vara på chansen som Doyle Somerby och Adam Berkle spelade fram till. Calofs skott träffade trafiken framför mål och ställde inhoppande målvakten Mitch Gillam som var chanslös. 3-0 kom med mindre än två minuter kvar i tom kasse efter att blått lag plockat ut Gillam för en extra utespelare. Nino Niederreiter tog hand om pucken och serverade Mike Halmo som enkelt kunde sätta pucken i den tomma kassen.

I straffläggningen dröjde det in i den tredje omgången innan första målet föll. Persson satte sin straff innan Halmo och Griffin Reinhart fyllde på med de övriga två därefter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s