Försäsongens matcher spikade

Postat: 27 juni, 2012 av Magnus i Nyheter Islanders

Det blir sju träningsmatcher i år för Islanders del. Man brukar sällan spela speciellt många försäsongsmatcher och det var ett tag sedan man deltog i sju stycken innan säsongspremiären. Dock ska sägas att man vid två tillfällen spelar två matcher samtidigt med hälften av spelartruppen på olika håll. Så är det till exempel redan vid första tillfället, den 27:e september, då Isles är i Alberta och Saskatoon för matcher mot Edmonton Oilers. Den ena spelas i Regina Pats hemmaarena, Brandt Centre och den andra liras i Edmontons hemmarink, Rexall Place.

Två dagar senare är man tillbaka på ostkusten för match mot Stanley Cup-finalisterna New Jersey Devils i ”The Rock”. Sedan bär det av till Ontario för ytterligare en delad uppgörelse när man den 30:e september möter Ottawa Senators i Scotiabank Place samt i The Barrie Moulson Centre, hemmais för Barrie Colts.

Den 2:e oktober är det sedan dags för den omtalade matchen i Brooklyn mot Devils som alltså spelas i Barclays Center, den arena som av många nämns som en tänkbar framtida hemmaarena för Islanders efter att hyresavtalet med Nassau Coliseum gått ut 2015. Träningsmatcherna avslutas den 4:e oktober med match mot derbyrivalerna från Manhattan i den enda försäsongsmatch som spelas i Nassau Coliseum.

Grundserien startar sedan den 12:e oktober borta mot Pittsburgh Penguins innan man kvällen efter spelar sin första hemmamatch då Philadelphia Flyers står för motståndet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s