Islanders och HV71 byter forwards

Postat: 20 juni, 2012 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:,

 

De senaste dagarna har två transaktioner skett med HV71-anknytning för Islanders del. Först fick vi reda på att Jesse Joensuu återvänder till Islanders efter ett års spel i Jönköping. Hans signatur premierades med ett envägskontrakt vilket innebär att han måste gå genom waivers för att kunna bli nedskickad i AHL. Islanders tar egentligen ingen risk i detta fallet då Joensuu förmodligen är rätt billig samtidigt som man inte borde vara rädd för att släppa honom till en annan klubb via waivers om han nu inte skulle hålla måttet.

Igår meddelade HV71 att man fått Rhett Rakhshanis signatur på ett kontrakt och den talangfulle forwarden, som öst in poäng för Bridgeport sedan han kom till organisationen efter tiden som junior, lämnar därmed Islanders. Tyvärr fick Rakhshani aldrig riktigt chansen att visa vad han går för i NHL och när han väl fick spela i Islanders så drabbades han oturligt av skador.

Vi önskar bägge lycka till kommande säsong.

Annonser
kommentarer
 1. Fredde skriver:

  Joensuu återvände ju i år efter spel i HV71 men är Rhett redan förlorad, som du påstår? Alltså att han inte kommer tillbaka till Isles likt Joensuu gjorde i år?

  • Magnus skriver:

   Vet faktiskt inte. I Joensuus fall handlade det inte om något ”lån” från HV ‘s sida men Islanders behåller ju rättigheterna till spelaren så länge han är RFA. Tror Rhett faller under samma kategori som Jesse i det här fallet så man ska väl aldrig säga aldrig.

 2. Filip skriver:

  Hoppas verkligen att PA stannar i Islanders, vad tror ni om honom ? Kommer vi vara ute efter något specifikt på FREE AGENT?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s