Smånotiser från februari

Postat: 23 februari, 2012 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:, , , ,

En del nyheter når inte fram till undertecknad i det dagliga mediaflödet som råder. Därför kan det ibland vara bra att blicka tillbaka på vad som egentligen hänt och vad man missat att rapportera om. Här följer ett par intressanta notiser av varierande dignitet.

Den största nyheten i februari vid sidan av matcherna bör vara Frans Nielsens nya 4-årskontrakt som han skrev på den 7:e i månaden. Om Nielsen fullföljer sitt kontrakt kommer han ha spelat för Islanders under ett helt decennium då det löper ut. Kul för Frans som verkligen förtjänar en fortsättning i klubben.

I början av denna månaden placerades Anton Klementyev på så kallad unconditional waivers. Detta innebär att man köper ut spelarens kontrakt och han är fri att gå till vilken klubb han vill. Klementyev har redan gjort klart med ny adress och han flyttar hem till Ryssland för näst högsta ligan VHL och spel i Lokomotiv Yaroslavl.

Igår var det Tim Wallace tur att placeras på waivers. Marty Reasoner gjorde nyligen comeback efter sin skada och Wallace blev därför överflödig. Ty Wishart som mest suttit på läktaren under sin korta sejour i Islanders återvänder nu till Bridgeport.

Detta var de största nyheterna som jag missat att berätta om under februari månad så nu är ni i alla fall uppdaterade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s