Kevin Poulin fick en start på 2012 som han sent kommer glömma. Inte en, inte två utan tre raka nollor blev facit på hans tre första matcher i år. Vi gick igenom den första, den mot Worcester, redan för en vecka sedan och nu tittar vi närmare på nolla nummer två och tre.

Först var det Manchester Monarchs som fick se ”The Poulin Wall” ta alla försök från hemmaspelarnas klubbor. Sound Tigers kunde ta ledningen på ett tursamt sätt då en rensning från en Manchesterback träffade Sean Backman och in i mål. Trots att hemmalaget låg på hårt i den andra perioden var det Bridgeport som kunde gå ifrån till 3-0 genom Tony Romano som också varit riktigt het i början på året. Till slut skrevs segern till 4-0, precis som mot Worcester.

4-0 var även ett gångbart resultat i Sound Tigers och Poulins tredje raka nolla. Denna gång fick Portland Pirates bita i det sura äpplet och det speciellt i den andra perioden då Bridgeport gjorde matchens samtliga mål. Kael Mouillierat inledde och avslutade målskyttet samtidigt som Rhett Rakhshani och Mathieu Aubin svarade för de andra två, för övrigt Aubins första mål i Bridgeporttröjan. Poulin fick betydligt mer att göra i denna matchen jämfört mot Manchester men han gjorde det bra och nu närmade sig Sound Tigers det interna rekordet för minuter i rad utan insläppt mål.

I matchen mot Providence Bruins slogs Sound Tigers rekord i antalet raka minuter utan insläppt mål då det dröjde ända till 3:37 i den andra perioden innan Calle Ridderwall blev den förste spelare att göra mål på Poulin under 2012. Det nya rekordet lyder på 224:06 minuter. Innan dess hade redan Romano gett Sound Tigers ledningen och i den tredje perioden kunde Casey Cizikas åter ge bortalaget ledningen. Men med tre minuter kvar av perioden kvitterade Bruins och det var återigen Ridderwall som nätade för hemmalaget. I förlängningen fick Trevor Frischmon matchens bästa chans men Bruins målvakt, Anton Khudobin, gjorde samtidigt matchens bästa räddning. Straffar fick avgöra och där gjorde samtliga Sound Tigers straffskyttar, Sean Backman, Tony Romano, Kael Mouillierat och Scott Howes mål på Khudobin och segern var säkrad. Tyvärr skadade sig både Joey Haddad och Calvin de Haan i matchen och för den sistnämnde kan nu All-Star Classic vara i fara.

Nästa vecka går vi igenom bortamatchen mot Manchester samt hemmamatcherna mot Providence och Binghamton.

4/1 MANCHESTER MONARCHS – BRIDGEPORT SOUND TIGERS 0-4

 • 0-1 Sean Backman (Micheal Haley, Tony Romano) 5:28
 • 0-2 Micheal Haley (Casey Cizikas, Rhett Rakhshani) 17:31 PP
 • 0-3 Tony Romano (Scott Howes, Kael Mouillierat) 38:02 PP
 • 0-4 Rhett Rakhshani (Casey Cizikas, Dylan Reese) 56:26 PP

7/1 PORTLAND PIRATES – BRIDGEPORT SOUND TIGERS 0-4

 • 0-1 Kael Mouillierat (Aaron Ness, Matt Donovan) 26:11 PP
 • 0-2 Rhett Rakhshani (Casey Cizikas) 30:11
 • 0-3 Mathieu Aubin (Matt Donovan, Kael Mouillierat) 31:49
 • 0-4 Kael Mouillierat (Scott Howes, Calvin de Haan) 35:22 PP

8/1 PROVIDENCE BRUINS – BRIDGEPORT SOUND TIGERS 2-3 SO

 • 0-1 Tony Romano (Sean Backman, Scott Howes) 22:42
 • 1-1 Calle Ridderwall (Kirk MacDonald, Kyle MacKinnon) 23:37
 • 1-2 Casey Cizikas (Rhett Rakhshani, Matt Donovan) 52:03
 • 2-2 Calle Ridderwall (Kyle MacKinnon, Kirk MacDonald) 56:57
 • 2-3 Tony Romano SO
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s