Poulin och de Haan spelar mot Dallas

Postat: 15 december, 2011 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:, ,

Inför nattens match mot Dallas Stars så har Islanders kallat upp Kevin Poulin och Calvin de Haan från Bridgeport. Poulin som var uppe alldeles nyligen utan att få spela några matcher kommer enligt uppgift starta nattens match i Islanderskassen. Calvin de Haan gör i natt NHL-debut och vi får se om han redan är mogen för spel i högsta ligan.

Den som hade hoppats på vedergällning på Dallas Mark Fistric, som skadade Nino Niederreiter senast lagen möttes, blir nog besviken. Enligt rapporter är Fistric en ”healthy scratch” i nattens match.

Annonser
kommentarer
 1. Fredde skriver:

  Ja du, Fistric en ”healthy scratch”, vågade han inte spela inatt hehe, eller var det Dallas som gjorde ett medvetet val att inte spela honom :O ? Hur som helst kul att se Poulin i kassen och de Haan från start, två framtidnamn.
  Btw så blev det inget tryck på Islanders-tröjan den här gången. Jag skaffade den via ett erbjudande från ett spelbolag så därför gick den inte att trycka. Kanske skaffar man en från NHL-shopen i framtiden men priserna på tröjorna där är ganska dyra, med frakt, tryck och allting. Kanske kan man fixa en tröja när det blir rabbat, kanske reas tröjorna ut i slutet av säsongen 😛 ?

 2. Magnus skriver:

  Tryck och tryck… det ska ju vara fastsydda siffror och namn 😉

 3. Fredde skriver:

  Jaja. Vart har du köpt dina tre tröjor 😛 ?

  • Magnus skriver:

   DiPietro är inköpt på Cosby’s i Madison Square Garden för $300 (rena rånet). Okposo och Tavares vann jag på Tradera (ca 350:- styck).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s