Sound Tigers tog revansch

Postat: 4 december, 2011 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , , ,

Till skillnad från fredagens möte mellan lagen, då hela fem mål noterades i öppningsakten, så kom den första perioden i nattens returmöte mellan Bridgeport och Albany att förbli mållös. Inget av lagen skaffade heller någon riktigt bra målchans så det var ett rättvist resultat så långt.

Däremot dröjde det bara en dryg minut innan Tyler McNeely gav Sound Tigers ledningen i den andra perioden. Detta sedan Rhett Rakhshani jobbat hårt och tvingat fram ett misstag från motståndarna framför deras mål och McNeely högg på pucken som saknade ägare. Devils målvakt Jeff Frazee kunde inte göra annat än att vittja sitt nät.

Ledningen höll sig en bit in i den tredje perioden då bortalagets Chad Wiseman hittade luckan vid Kevin Poulins förstastolpe efter att Sound Tigers slarvat vid egen blålinje. Det blev Casey Cizikas som kom att stiga fram som matchhjälte när han med sitt femte mål för säsongen gjorde 2-1 genom att trycka in en retur från nära håll. Rakhshani följde upp med ett mål i tom kasse för att definitivt punktera matchen.

I kväll möter man Hershey Bears på hemmaplan och det är den så kallade ”Teddy Bear Toss Day” då publiken uppmanas ta med sig en nallebjörn för att kasta in på isen när Sound Tigers gör första målet. Gosedjuren doneras sedan till olika sjukhus i närheten så vi får verkligen hoppas att Bridgeport lyckas göra minst ett mål. Matchen börjar 21:00 svensk tid.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 Tyler McNeely 21:06
  • 1-1 Chad Wiseman (Steve Zalewski) 45:50
  • 2-1 Casey Cizikas (Tim Wallace, Matt Donovan) 53:33
  • 3-1 Rhett Rakhshani (Jeremy Colliton) 59:32 PP EN
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s