När Bridgeport i natt gästade Manchester stod lagets svenske målvakt för 34 räddningar och bidrog starkt till den poäng som kneps. Även hemmalagets keeper Jeff Zatkoff var på bästa humör och därför blev det hela en målsnål affär.

Sound Tigers fick en riktigt bra chans inledningsvis då Tomas Marcinko sköt ett skott som träffade Zatkoff i masken så att denna flög av. Sen såg vi en fight där Trevor Gillies fullständigt mosade Justin Johnson framför Monarchs bås. Det var annars Nilsson som hade mest att göra i perioden men han räddade samtliga 18 skott som han fick på sig inklusive en snygg plock från ett skott av Jordan Nolan.

Den andra perioden gick mer i Bridgeports favör och man radade upp fina chanser, bland annat ett stolpskott av Aaron Ness och ett bra läge för Jeremy Colliton som dock räddades av Zatkoff. 10-3 i skott till Sound Tigers i den andra perioden vittnar ju också om lagets dominans där.

Tidigt i den tredje perioden fick hemmalaget utdelning då man pressade på under en avvaktande utvisning och i röran framför mål hittade Jordan Nolan pucken och skickade in den bakom Nilsson. Repliken kom dock ganska omgående då Tyler McNeely tog sig in i slottet och droppade pucken bak till Dylan Reese vars skott räddades av Zatkoff men på returen höll sig Colliton framme och rakade in kvitteringen. Bridgeport och Nilsson hade lite flyt med sig lite senare då ett skott från hemmalagets David Meckler träffade ribban. Desto mer skicklighet visade ”Grizzly” upp lite senare då han stoppade ett friläge när Manchester utnyttjade ett slarvigt Bridgeportbyte.

Efter en mållös förlängning gick matchen till straffar och trots att Sean Backman gav Sound Tigers ledningen så kom Manchester tillbaka med två mål och därmed snodde man med sig extrapoängen. Lagen möts ånyo ikväll med start 21:00 svensk tid.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 Jordan Nolan (Brandon Kozun, Patrick Mullen) 45:55
  • 1-1 Jeremy Colliton (Dylan Reese, Tyler McNeely) 47:20
  • 2-1 David Meckler SO
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s