Bridgeport blev hajmat

Postat: 11 november, 2011 av Magnus i Matchrapport AHL
Etiketter:, , , , , , ,

Worcester Sharks finske målvakt Harri Säteri blev stor matchvinnare för sitt lag då Sound Tigers slogs tillbaka med 3-2 i kvällens möte lagen emellan. Säteri svarade för flertalet svettiga räddningar när Bridgeport anföll som mest i sin jakt på kvittering men man kammade alltså noll i slutändan.

Hemmalaget tog en osannolik ledning då man i spel 3-mot-5 tog vara på en olycklig studs som ställde Ty Wishart på blålinjen. John McCarthy tog hand om pucken och sköt ett skott från vänstersargen som letade sig in över Anders Nilssons plockhandske. David Ullströms fina målform håller i sig och han kunde kvittera i slutet av perioden då ett boxplay just tagit slut. Ullström kom in från utvisningsbåset och fick en pass från Casey Cizikas vilket gav honom ett bra skottläge och pucken fann målet via Säteris plockhandske.

Vi fick se ett långt avbrott i den andra perioden på grund av problem med ljuset i hallen. Kort efter att detta åtgärdats och spelet återupptagits så tog återtog Sharks ledningen genom en styrning förbi en hjälplös Nilsson.

Tidigt i den tredje perioden ökade Worcester på till 3-1 och målet var en repris på matchens första mål, ett skott från vänster över Nilssons plockhandske och in i nät. I sin forcering för reducering träffade både Nino Niederreiter och Jeremy Colliton trävirket bakom Säteri och till slut fick Niederreiter ändå utdelning då han reducerade till 3-2 med tre minuter kvar. Med sex utespelare pressade Bridgeport på hårt under de sista minuterna av matchen dock utan utdelning och förlusten var ett faktum.

Detta var åttonde matchen i rad för Sound Tigers som avgjorts med uddamålet och i morgon får vi se ifall det utökas med en nionde då man åker till Springfield för match mot Falcons. I den extremt jämna conferencen skiljer det endast en enda poäng mellan sjuan Syracuse och fjortondeplacerade Binghamton. Bridgeport ligger med i den klungan på den åttonde och sista slutspelsplatsen medan Springfield för närvarande innehar plats 13.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 John McCarthy 8:32 SH
  • 1-1 David Ullström (Casey Cizikas, Matt Donovan) 18:25
  • 2-1 Cam MacIntyre (Matt Irwin, John McCarthy) 27:48
  • 3-1 Brodie Reid (Benn Ferriero) 44:43
  • 3-2 Nino Niederreiter (Trevor Frischmon, Anton Klementyev) 57:01
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s