Dustin Kohn klar för Örebro

Postat: 13 september, 2011 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:,

Örebro HK satsar hårt på att ta sig upp till Elitserien i år och nu har man enligt Nerikes Allehanda gjort klart med Dustin Kohn. Kohn som säsongen 2009-10 fick chansen att spela 22 matcher för Islanders mot slutet av säsongen då laget var hårt skadedrabbat på backsidan.

Han skötte sig då utan större anmärkning men fick ändå aldrig någon ny chans under förra säsongen utan tillbringade hela fjolåret i Bridgeport. Det gick ju som bekant allmänt tungt för Sound Tigers och Kohn slutade på mindre smickrande -19 i plus/minus-statistiken.

Dustin Kohn draftades av Islanders 2005 efter övertygande spel i WHL för Calgary Hitmen. Han blev senare tradad till Brandon Wheat Kings och fick även göra AHL-debut i Bridgeport säsongen 2005-06. Efter ytterligare ett år i juniorligan skrev han på ett treårigt rookiekontrakt med Islanders. 

Jag tror att Örebro har gjort ett kap i Kohn som kommer bli nyttig i jakten på en Elitserieplats och den främsta utmaningen för honom just nu ligger i att anpassa sig till de större rinkarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s