Årets rookiecamp inledd

Postat: 11 september, 2011 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:, , ,

Igår inleddes årets rookiecamp på ett relativt lugnt sätt. En timmes ispass stod på schemat och trots att flera av deltagarna redan sågs på lagets interna utvecklingsläger tidigare i somras så är det lite annorlunda denna gången.

”Det är nu det gäller” sa Jack Capuano och fortsatte; ”De här två träningsmatcherna kommer bli mycket viktiga och det gäller då för spelarna att prestera. Vi försöker hinna lära spelarna hur vi vill att de ska agera på match men det går inte att täcka hela Islanders spelsystem på bara ett par dagar.” Capuano ville inte säga hur länge det dröjer innan de första spelarna får lämna campen. ”Vi ser att de är kvar så länge som möjligt så vi får chansen att se dom tillsammans med de mer etablerade spelarna”.

För den som är intresserad har MSG nu meddelat att man kommer streama bägge rookiematcherna mot Boston. Jag vet dock inte till 100% ifall det går att se streamen utanför USA’s gränser men jag ska försöka ta reda på detta.

Bilden ovan är från första dagens rookiecamp och vi noterar att Anders Nilsson målat dit blå-vit-orangea ränder på sin hjälms bakstycke. Jag har inte sett att DaveArt har med någon ny mask i sitt galleri där Anders tidigare fått den målad. Hoppas på fler bilder sett framifrån under veckan som går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s