Islanders nya alternativa tröja

Postat: 22 augusti, 2011 av Magnus i Nyheter Islanders

Ryktet har florerat under hela sommaren att Islanders har planerat att introducera en ny alternativ 3:e-tröja. Nu avslöjar hemsidan icethetics.info hur de nya tröjorna kommer se ut. Enligt hemsidan är det nu bekräftat från en tidigare anställd hos Islanders att detta är den tröja som kommer användas vid utvalda tillfällen.

Vad ska man då säga om designen? Medan många fans anser att det är en vidrig tröja är jag inte lika extrem i mitt utlåtade. Den svarta färgen är ju kanske det mest uppseendeväckande då Islanders aldrig tidigare förknippats med denna färg. Varför man valt en svart tredjetröja kommer vi säkert få reda på framöver men annars förefaller valet ganska underligt. De övriga färgerna är ju den normala royal blue och orange, inga konstigheter där. Men det gråblåa inslaget är en liten överraskning eftersom den påminner om färgerna på fishsticktröjan från 90-talet.

Att man väljer att ha texten Islanders på bröstet istället för loggan kan man ju ha delade åsikter om. Nu har man ju ännu inte sett det färdiga resultatet i tygform så det kanske kommer bli snyggt, men jag hade nog föredragit den klassiska logotypen eller t.o.m. den gamla alternativa loggan med fyren.
Jag återkommer med bilder på tröjan när den presenterats officiellt i sydd form.

Annonser
kommentarer
  1. Filip skriver:

    Tycker den ser riktigt bra ut, vet du någon bra hemsida för NHL fans där man kan köpa Isles tröjor m,m och där frakten
    Inte är så hög?

  2. Magnus skriver:

    Nja, jag har själv bara handlat tröjor via Tradera ett par gånger och en tröja är inköpt på Gerry Cosby’s i Madison Square Garden, för övrigt den sista Islanderströja de hade i lager innan de övergick till att sälja annat.

    Annars är ju Amazon.com tillförlitligt då jag handlat där förut, dock inga tröjor. De har Islanderströjor men det är väl tveksamt ifall man kan få dom med namn och nummer. Frakten ligger på ca $20, vilket väl inte är överdrivet dyrt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s