Micheal Haley, Ty Wishart och Dylan Reese har alla accepterat sina kontraktsförslag och skrivit på för ytterligare ett år. Alla tre blev erbjudna tvåvägskontrakt, något som alltså ingen av dom hade invändningar emot.

Haley är tuffingen som inte bara kastar handskarna utan även jobbar hårt, tacklar hårt och har näsa för var målet befinner sig. Två mål blev det i Islanderströjan under säsongen men i Sound Tigers var han faktiskt en av de bästa målskyttarna med sina 12 mål. Kombinerat med 144 utvisningsminuter var han en av Bridgeports mest publikfriande spelare och även fans på Long Island fattade tycke för Haley då han gav sig på Pittsburghs målvakt Brent Johnson i en minnesvärd fight för att hämnas på dennes attack på Rick DiPietro.

Ty Wishart är en stor och talangfull back som dock stannade en aning i utvecklingen under sin tid i San Joses och Tampa Bays organisationer. Den lugne och stabile försvararen fick dock chansen i Islanders efter traden som skickade Dwayne Roloson i motsatt riktning. Wishart lyckades under säsongen göra sitt allra första NHL-mål då han överlistade Ryan Miller i den galna 7-6 vinsten över Buffalo.

Dylan Reese gör sig redo för sin tredje säsong i organisationen. Han kom från Columbus dito i mars 2010 och har sedan dess hunnit med 46 matcher i Islanderströjan. Reese är mestadels en go-to-guy när skadebekymren är allvarliga och han brukar ställa upp med stort hjärta och gör alltid sitt bästa, egenskaper som gör honom uppskattad vilket ju även det nya kontraktet vittnar om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s