Lite spelarintervjuer från årets mini camp

Postat: 16 juli, 2011 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Islanders
Etiketter:, , , , , , ,

Tänkte det kunde vara lite roligt att se ett par av Islanders talanger uttala sig om hur de ser på framtiden och den pågående mini campen. Alla videosnuttar går att se på Islanders officiella hemsida men för att ni inte ska missa godbitarna där mer eller mindre nervösa spelare intervjuas lägger jag även upp ett par av dom här. Klicka bara på spelarnas namn för att se intervjuerna. Först ut Anders Nilsson.

Här är en intervju från träningslägrets andra dag med Islanders förstaval 2011, Ryan Strome. Även Islanders förstaval från 2010, Nino Niederreiter, intervjuades. I samma runda draftades Brock Nelson, som för övrigt är släkt med ”Miracle-on-ice” legenden Dave Christian. Casey Cizikas är väldigt nöjd med att ha skrivit på sitt proffskontrakt med organisationen och Aaron Ness pratar om erfarenheten han fick under den senaste säsongens slutskede då han fick spela en handfull matcher med Bridgeport. Calvin de Haan berättar om vägen tillbaka från sin skada och Ryan Strome fick även dag 3 en stund i rampljuset. Jack Capuano berättade vad han tycker om mini campen så här långt.

Missa inte nattens scrimmage mellan blått och vitt och skills competition som avgörs i samband med matchen. Antingen tittar ni på matchen live via denna länk, eller så läser ni om alla händelser på denna blogg imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s