Europa nästa för ett par spelare

Postat: 9 juni, 2011 av Magnus i Nyheter Bridgeport, Nyheter Kalamazoo, Nyheter Odessa
Etiketter:, , , ,

 

Lite uppdateringar på spelarfronten kommer här. Sedan en dryg månad tillbaka står det klart att Rob Hisey lämnar Bridgeport Sound Tigers för en ny sejour i Europa, denna gång i Österrike och EHC Linz.

Till Sverige styr Joe Pereira sin skuta. Även denna övergång är ca en månad gammal och kan säkert ha lågt nyhetsvärde vid det här laget. Men för er som missat det kommer Pereira, som avslutade säsongen i Bridgeport, spela i småländska Tingsryd i Hockeyallsvenskan kommande säsong. Det blir intressant att följa den talangfulle spelaren till vintern. 

För ett par dagar sedan nåddes vi av beskedet att Kalamazoos duktiga målvakt, Ryan Nie, också testar spel på denna sidan Atlanten, närmare bestämt i vårt grannland i väster där han ska representera Lillehammer under kommande säsong.

Nies lagkamrat, Brady Leisenring, återvänder till Tyskland där han tidigare spelat. Det handlar om spel i andradivisionen för Leisenring som kommer hålla till i södra delen av landet spelandes för ESV Kaufbeuren.

Bland Odessa Jackalopes alla free agents har det än så länge varit tyst. Den ende som det har ryktats om är Kenny Corupe som är aktuell för spel i Italien igen. Corupe har tidigare spelat för diverse lag i Italien, främst för Bolzano.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s