K-Wings tolfte raka utan förlust

Postat: 5 mars, 2011 av Magnus i Matchrapport ECHL
Etiketter:, , , , ,

Med en otrolig upplösning av nattens möte mellan Kalamazoo och Toledo Walleye vände K-Wings på steken under matchens sista tre minuter och förblev obesegrade för tolfte matchen i rad. Detta var lagens 13:e(!) möte mellan varandra den här säsongen och Kalamazoo har vunnit nio av dom, något som säkert spelade roll psykologiskt när Patrick Asselin kvitterade med drygt två minuter kvar att spela.

Annars fick vi vänta ända till andra periodens inledning innan vi kunde notera matchens första mål och det slogs in av Toledos Mike Hedden i powerplay. Andrew Fournier kvitterade med sitt 32:a mål för säsongen men Toledo svarade med två snabba mål och det såg lite bekymmersamt ut för Kalamazoo. Därför kom Trent Daavettilas reducering med knappt tre minuter kvar på perioden mycket lägligt och vi gick in i den tredje med förhoppningar om en vändning.

Men denna lät dröja på sig och vi började nästan misströsta innan Asselins kvittering förlöste nervositeten och lite symptomatiskt orkade inte Toledo hålla ut till slutsignalen utan Kory Karlander (bilden) avgjorde med 47 sekunder kvar av matchen och blev stor matchhjälte. Om vi ska vara ärliga var resultatet faktiskt rättvist då Kalamazoo pepprade hemmalagets bur med skott under de två avslutande perioderna.

I kväll får laget välförtjänt vila men man är tillbaka på is på söndag igen för att möta ett annat välbekant lag då Cincinnati Cyclones står för motståndet igen. Detta blir de bägge lagens 11:e möte med varandra denna säsongen.

MÅLSKYTTAR:

  • 1-0 Mike Hedden (Evan Rankin, Andy Bohmbach) 23:53 PP  
  • 1-1 Andrew Fournier (Joe Charlebois, Darryl Lloyd) 32:44   
  • 2-1 Tyler Doig (Nick Duff, Willie Coetzee) 33:09   
  • 3-1 Mike Hedden (Evan Rankin) 34:39   
  • 3-2 Trent Daavettila (Darryl Lloyd, John Kivisto) 37:34   
  • 3-3 Patrick Asselin (Kory Karlander, Aaron Clarke) 57:44 PP  
  • 3-4 Kory Karlander (Sam Ftorek, Brady Leisenring) 59:13
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s