Sargat K-Wings knep en pinne

Postat: 24 februari, 2011 av Magnus i Matchrapport ECHL
Etiketter:, , , , , , , ,

Med Wes O’Neil och Jon Landry uppkallade till Bridgeport och Ryan McGinnis samt Corey Syvret på skadelistan kunde Kalamazoo endast ställa fyra försvarare på isen borta mot Cincinnati Cyclones natten till idag.

Trots detta svarade man för en heroisk insats och lyckades greja en poäng efter att man tappat extrapoängen i straffläggningen. Det var Cyclones som dominerade första perioden stort och man vann skotten med 15-6. Men det var Kalamazoo som tog ledningen genom Dean Strong som snappade upp en målvaktsretur redan efter fyra minuters spel. I K-Wings mål stod denna gång Riley Gill och efter hans fina inledning fick han vittja nätet efter att han misslyckats stoppa ett friläge från Cyclones sida. Cincinnati hade dessutom ytterligare ett mål inne men det dömdes bort för att ha slagits in med handen.

Den andra perioden bev något jämnare och Kalamazoo återtog ledningen genom Patrick Asselin assisterad av bl.a. Darryl Lloyd som därmed utökade sin poängsvit till åtta raka matcher. Men precis som i den första perioden kom Cyclones tillbaka och man hann både kvittera och ta ledningen innan perioden var över.

Med bara fyra minuter kvar att spela kom utjämningen och det var åter K-Wings specielle målskytt Andrew Fournier (bilden) som hittade rätt och han är nu endast ett mål ifrån att nå 30 gjorda mål den här säsongen.

Inga mål gjordes i förlängningen och som vanligt när det gäller K-Wings så förlorade man i straffavgörandet. Man har bara lyckats vinna på straffar en gång den här säsongen samtidigt som man torskat fyra gånger.

Trots förlusten knappade man in en poäng på Wheeling som nu bara ligger en pinne före i North Division i racet om topplatsen. På fredag återvänder K-Wings hem för match mot Toledo Walleye.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Dean Strong (Justin Taylor) 3:52   
  • 1-1 Dan Eves (Carl Hudson, Casey Pierro-Zabotel) 12:33   
  • 1-2 Patrick Asselin (Joe Charlebois, Darryl Lloyd) 25:38   
  • 2-2 Carl Hudson (Paul McIlveen, Dustin Sproat) 30:06   
  • 3-2 Samson Mahbod (Scott Lehman, T.J. Fast) 38:37 PP  
  • 3-3 Andrew Fournier (Trent Daavettila, Darryl Lloyd) 55:57
  • 4-3 Mathieu Aubin SO
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s