Kevin Poulin borta resten av säsongen

Postat: 9 februari, 2011 av Magnus i Nyheter Islanders
Etiketter:, , , ,

Tyvärr nåddes vi idag av beskedet vi helst av allt ville slippa nämligen att Kevin Poulins (bilden) skada som han ådrog sig på gårdagens uppvärmning inför matchen mot Toronto kräver operation i knäet. Detta medför att han missar resten av säsongen och Garth Snow har uttalat sig om att man nu söker efter en erfaren målvakt som kan komma in via en trade. Han är dock inte villig att byta bort några av sina prospects så om man inte hittar någon målvakt för rätt pris så kommer man fortsätta spela med Koskinen i mål till dess att Nathan Lawson är hel igen. Joel Martin kommer backa upp Koskinen i morgondagens match mot Montreal Canadiens.

Annonser
kommentarer
  1. Filip skriver:

    Det blir bara värre och värre! Om Islanders hade haft ett skadefritt år så skulle jag tro på ett slutspel. Längtar redan tills nästa säsong, och då hoppas jag verkligen att vi tar oss till slutspel

    • Magnus skriver:

      Man kan inte annat än skratta åt eländet. Fler som är borta resten av säsongen är Eaton, Mottau och Hunter. Jag återkommer med en artikel om årets skadebekymmer. Tänk på att Islanders är 16-12-4 om man räknar bort den 21 matcher långa sviten som innebar 1-17-3 mellan oktober-december, f.ö. samma period som Andy MacDonald var skadad. Jag håller med om att vi hade kunnat ordna slutspel och ser också fram mot nästa säsong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s