Sound Tigers åkte på ännu en förlust i nattens derby mot Connecticut Whale. Men om domarna varit lite mer uppmärksamma så hade resultatet kanske blivit ett annat i slutändan. Det var hemmalaget Connecticut som inledde målskyttet redan efter drygt tre minuters spel. Pucken spelades in framför mål till Jeremy Williams som inte gjorde något misstag. Efter målet radade Bridgeport upp feta målchanser men Chad Johnson stod ivägen för allt. Justin DiBenedetto blev den som till slut fick hål på Johnson när han kvitterade i powerplay efter sex minuters spel av den andra perioden. Minuten senare kom målet som aldrig borde godkänts när Mikko Koskinen (bilden) först gjorde en fantastisk räddning men i momentet efter träffades i huvudet av Evgeni Grachevs skridsko. Med Koskinen nere för räkning valde domaren att inte blåsa av spelet och när målvakten långsamt försökte komma på fötter igen smällde Jyri Niemi in pucken i det vidöppna målet. Koskinen kastade sin hjälm i isen av ilska men målet godkändes och ställningen var 2-1. Som ett brev på posten gjode Whale även 3-1 ett par minuter senare. Sound Tigers tryckte på i den tredje för att försöka komma ikapp och med sju minuter kvar reducerade Wes O’Neill men trots bra chanser på slutet höll hemmalaget undan fram till seger. I natt spelar Bridgeport hemma mot Springfield och då ska det bli intressant att se vilken målvakt som backar upp Koskinen när Joel Martin är på Long Island.

Efter ett ofrivilligt uppehåll var Kalamazoo på isen i natt igen när man tog emot South Carolina Stingrays. K-Wings visade ingen ringrostighet utan kunde ta en relativt enkel seger med siffrorna 5-1. Fem olika målskyttar såg till att Stingrays nya målvakt Andrew Loewen fick det hett om öronen. När Justin Taylor gjorde sitt 17:e mål för säsongen tidigt i den tredje perioden var sista spiken slagen i kistan och Stingrays får istället en ny chans i natt i returmötet lagen emellan.

Odessas dåliga form håller i sig. I natt inkasserade man sin femte raka förlust när Colorado Eagles kom på besök och vad värre är, samtliga fem förluster har kommit på hemmaplan. Nattens match var målsnål och när Eagles gjorde 2-1 återstod det endast drygt sju minuter av matchen vilket visade sig vara för kort tid för att hinna med en kvittering. I jakten på ett trendbrott får Odessa en ny chans mot Colorado redan i natt.

CONNECTICUT WHALE – BRIDGEPORT SOUND TIGERS (AHL

 • 1-0 Jeremy Williams (Brodie Dupont, Ryan Garlock) 3:22   
 • 1-1 Justin DiBenedetto (Dylan Reese, Rob Hisey) 26:07 PP  
 • 2-1 Jyri Niemi (Tomas Kundratek, Chad Kolarik) 27:02   
 • 3-1 Kris Newbury (Wade Redden) 31:20   
 • 3-2 Wes O’Neill (Brady Leisenring, Anton Klementyev) 53:04 

KALAMAZOO WINGS – SOUTH CAROLINA STINGRAYS (ECHL)

 • 1-0 Darryl Lloyd (Ryan McGinnis, Jon Landry) 12:17   
 • 2-0 Andrew Fournier 16:48   
 • 3-0 Trent Daavettila (Darryl Lloyd, Andrew Fournier) 20:38   
 • 3-1 Samson Mahbod (Rob Ricci, Dan Eves) 22:14   
 • 4-1 Justin Taylor (A.J. Thelen, Kory Karlander) 44:00 PP  
 • 5-1 Kory Karlander 56:03 PP

ODESSA JACKALOPES – COLORADO EAGLES (CHL)

 • 1-0 Sebastien Thinel (Kevin Seibel, Mike Lesperance) 27:57
 • 1-1 Adam Hogg (Aaron Schneekloth, Jason Beatty) 34:54
 • 1-2 Adam Hogg (Matt Glasser, Steve Haddon) 52:23
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s