Tredje raka förlusten för Odessa

Postat: 2 februari, 2011 av Magnus i Matchrapport CHL
Etiketter:, ,

Trots att Odessa Jackalopes körde över Texas Brahmas skottmässigt med hela 47-22 lyckades man inte rubba bortalagets målvakt Wayne Savage nämnvärt. Odessa inkasserade istället sin tredje raka förlust och man får nu försöka ta tag i spelet innan det blir en längre trend.

Till nattens match rapporterades det att David McKee ligger sjuk i hög feber och man hade därför kallat in en ny reservkeeper i Tyler Gallant som man hämtat från det numera nerlagda laget Queen City Storm i AAHL. Det var dock Michel Robinson (bilden) som vaktade kassen i nattens match och han fick en otacksam uppgift då han blev ståendes långa stunder utan att behöva göra så mycket.

En annan ny spelare i Odessa är Matt Gens som gjorde debut redan i förra matchen och i natt kom första poängen från försvarsspelaren som 2002 draftades av Vancouver Canucks men som sedan inte spelat mer än en handfull matcher i AHL som högst.

På bara 27 sekunder i mitten av den första perioden gick Texas ifrån till 2-0 och i andra akten ökade Brahmas på till 4-0 genom två mål i powerplay. Med 40 sekunder kvar av den andra perioden reducerade Kevin Seibel i numerärt överläge men närmare än så kom aldrig Jacks. Den sista perioden slutade mållös och nu är Odessa bara en match över .500 över säsongen. Det krävs som sagt ett trendbrott för att slutspelet ska bli verklighet senare i år. På onsdag fortsätter serien med match hemma mot Rapid City Rush.

Kalamazoos match mot Toledo Walleye som skulle spelas nu i natt är flyttad till den 9:e mars. Väderprognoser talar om 30-45 centimeter snö för sydvästra Michigan så för säkerhets skull har man vidtagit dessa åtgärder. Istället åker laget till South Carolina till helgen för ett dubbelmöte med Stingrays.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Chad Woollard (Jason Deitsch) 12:32
  • 0-2 Alex Curran (Tyler Allen, Darryl McArthur) 12:59
  • 0-3 Mick Lawrence (Sean Hurley, Jason Krischuk) 26:49 PP
  • 0-4 Chad Woollard (Jason Deitsch, Greg Hogeboom) 33:47 PP
  • 1-4 Kevin Seibel (Todd Robinson, Matt Gens) 39:20 PP
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s