Rakhshani glänste i AHL All-Star Game

Postat: 1 februari, 2011 av Magnus i Nyheter Bridgeport
Etiketter:, , , , , , ,

I natt avgjordes 2011 AHL All-Star Game i Hershey och det blev Eastern Conference som gick segrande ur matchen med slutsiffrorna 11-8. Därmed tog laget från öst hem både Skills Competition och själva matchen inför ett utsålt Giant Center, till vardags hemmaarena för Hershey Bears.

Bridgeports representanter Rhett Rakhshani och Mark Wotton ingick såklart i det vinnande laget och Rakhshani övertygade med ett mål och tre assist, precis samma siffror som matchens MVP, Bobby Butler från Binghamton Senators. Butler och Rakhshani spelade i samma kedja tillsammans med Jamie Arniel från Providence Bruins.

För Mark Wotton gick det lite tyngre. Kaptenen för Eastern Conference hade visserligen en assist men registrerades samtidigt för -2 i plus/minus-statistiken. Wotton parades ihop med Manchester Monarchs Viatcheslav Voynov som för övrigt var den som vann Fastest Skater i Skills Competition med en tid som nästan var lika bra som Michael Grabners vinnartid från helgens NHL Superskills. Inte illa för en back.

Bland svenskarna hade både Linus Klasen och Johan Harju en assist var men de överglänstes av Adirondack Phantoms försvarare Erik Gustafsson som hade två framspelningar i protokollet. Linus Omark var uttagen till AHL All-Star Classic men ersattes i sista stund då han för tillfället tränar med Edmonton Oilers och inte kom loss till evenemanget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s