Gwinnett tog revansch på K-Wings

Postat: 31 januari, 2011 av Magnus i Matchrapport ECHL
Etiketter:

Akim Aliu, som 2007 spåddes en lysande framtid när han draftades av Chicago Blackhawks men som sedan stannat något i utvecklingen, har i alla fall inte gjort någon i Gwinnett besviken denna helg. I sin debut för klubben i lördags gjorde han 2 mål och en assist och i natt spädde han på med ytterligare två mål när Gladiators tog revansch på Kalamazoo.

Riley Gill fick ingen bra start mellan stolparna hos K-Wings då han billigt släppte in 1-0 efter bara tre minuters spel. Aaron Clarke kunde dock kvittera och med en backhand utökade han sin målsvit till fyra raka matcher. Kort därefter tilldömdes Gwinnett en straff som Tim Miller förvaltade på bästa sätt. Aliu ökade sedan på till 3-1 innan perioden var över och då valde Kalamazoo att byta målvakt och in kom Ryan Nie.

När Kory Karlander i powerplay reducerade en dryg minut in i den andra perioden tändes ett nytt hopp men bara två minuter senare släcktes det igen när Gladiators kom tillbaka. När sedan Aliu ökade på till 5-2 och vi inte ens spelat halva matchen kunde man förvänta sig en riktigt målrik historia.

Men lustigt nog var detta matchens sista mål och det kanske är dags att se över försvarsspelet en aning i Kalamazoo. I nattens match släppte man till 50 skott och i fyra av de fem senaste matcherna har man tillåtit motståndarna att avlossa 40 skott eller mer. På onsdag spelar Kalamazoo igen, då mot Toledo Walleye.

MÅLSKYTTAR:

  • 0-1 Will Colbert 2:58
  • 1-1 Aaron Clarke 11:29
  • 1-2 Tim Miller 12:03 PS
  • 1-3 Akim Aliu (Tom Zanoski, Pat Galivan) 14:25
  • 2-3 Kory Karlander (Justin Taylor) 21:52 PP
  • 2-4 Pat Galivan (Tom Zanoski) 23:27
  • 2-5 Akim Aliu (Michael Forney, Tim Miller) 25:51 PP
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s