Steve Tarasuk enda utvisade i ECHL All-Star Classic

Postat: 27 januari, 2011 av Magnus i Matchrapport ECHL, Nyheter Kalamazoo
Etiketter:, , , ,

ECHL All-Stars besegrade natten till idag Bakersfield Condors med 9-3 i den årliga ECHL All-Star Classic. Stockton Thunders rookieforward Mark Arcobello (bilden) blev utnämnd till matchens MVP efter ett hat-trick.

Kalamazoo Wings representant, Steve Tarasuk, utmärkte sig genom att dra på sig matchens enda utvisning då han åkte ut för tripping i den andra perioden. Dessutom var han en av få som hade minusstatistik för All-Stars.

Två andra ansikten som vi kände igen var Jake Gannon samt Pascal Morency som ju bägge representerade Bridgeport Sound Tigers förra säsongen. Gannon återfanns i All-Star-laget då han numera håller till i Islanders tidigare farmarlag, Utah Grizzlies. Morency spelar till vardags i Bakersfield och var därför på förhand given i matchen.

Morency var även den som segrade i grenen Accuracy Shooting under Skills Competition som föregick matchen. Det blev ett nytt rekord för ECHL Skills Competition i grenen Hardest Shot som South Carolina Stingrays Josh Godfrey tog hem med ett skott som uppmätte 102,7 mph. Fastest Skater vanns av Eric Lampe från Elmira Jackals och King of the Shootout blev Patrick Killeen från Wheeling Nailers som räddade samtliga sex straffar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s